Retraiteweken

Mijn eigen ervaring van een groot verlies in mijn privéleven is de drijfveer geweest voor het organiseren van de Retraiteweken waaronder de week Rouw: “Over Leven en Verlies”. Ik heb met liefde gewerkt aan een goed aansluitend programma waarin ik gebruik heb gemaakt van mijn eigen inzichten en proces. Alle retraiteweken worden begeleid door ervaren therapeuten.

Voor wie?

Deze weken zijn specifiek geschikt voor mensen die behoefte hebben aan het verhogen van hun energieniveau, verbeteren van kwaliteit van leven, aan warmte en rust. Afhankelijk van de thema’s in de betreffende weken kan dit aansluiten bij mensen die met verlies te maken hebben (gehad), voor diegenen die met een burn-out te maken hebben of op een andere wijze op zoek zijn naar een nieuw begin. Weer nieuwe energie vinden.
Wil je je lichaam of geest helpen te ontspannen en opnieuw energie en kracht op doen onder professionele begeleiding in een rustgevende verzorgende omgeving, dan zijn de retraiteweken wellicht geschikt voor jou.

 

  • Tijd voor jezelf en weer tot jezelf komen staat centraal
  • Loslaten van stress en geestelijke belasting
  • Uit de overlevingsmodus stappen
  • Acceptatie van nieuwe situaties
  • Invulling en betekenis vinden
  • Nieuwe energie en kracht opdoen
  • Aandacht en liefde

 

Reis naar het zuiden van Frankrijk om nieuwe energie op te doen! Ervaar rust, ruimte en aandacht. Voel je gedragen en laat je opladen!

 

 

 

Ik hoop dat ik met deze Retraiteweken vol aandacht en liefde iets kan doen voor eenieder die daar behoefte aan heeft. Ik heb ze met zorg samengesteld. Voor alle retraiteweken geldt dat de begeleiding wordt uitgevoerd door een ervaren psychotherapeut of transformatiecoach.

 

Retraiteweken Rouw


“Over Leven en Verlies”
Een retraite van aandacht en ondersteuning bij de verwerking van verlies van een dierbare. Volop liefde en steun, herinneren en delen van pieken en dalen. Dagelijkse individuele en groepssessies waarbij je op zoek gaat naar je krachtbron, dit in combinatie met ondersteunende therapie en/ of lichaamswerk.

 

 

Retraiteweek Burn-out


Burn-out
Tijdens deze retraite word je begeleid om je stressniveau te verlagen, balans en (veer)kracht in jezelf terug te vinden. Rust vinden, opnieuw vorm geven aan de nieuwe situatie en leren hoe om te gaan met je energieniveau. Grip terugkrijgen op je eigen situatie, weer vrij zijn in denken en voelen en effectief kunnen functioneren. Dagelijkse groepssessie met een therapeut en aanvullende individuele sessies.

 

 

Re-boost

Re-boost: “Na Vastlopen Verder”
Een retraite voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe weg, nieuwe stappen en een invulling naar de toekomst toe. Personen die het gevoel hebben in een gat te vallen bijvoorbeeld na pensioen, faillissement, baan kwijtraken of het gewoon niet meer weten. Stagnatie, of je afvragen of je nog het verschil maakt, wat is mijn aandeel, wat heb ik nog te bieden? Wij helpen je op weg in het proces om de eerste stappen te zetten om weer betekenis te voelen. Dagelijkse groepssessie met een psycholoog .

 

De Retraiteweken zijn in 2019 gestart, het nieuwe programma voorjaar 2020 is on-line, ben je geïnteresseerd in deelname, bekijk de agenda en de retraiteprogramma’s op de website: www.kennisenergiecentrum.nl
Ben je geïnteresseerd en heb je nog vragen over de Retraiteweken, maak dan gebruik van onderstaande button.