?>
Energie in mensen

Kennis Projectcentrum levert op kleine schaal een bijdrage op sociaal maatschappelijk gebied. Wij verbinden mensen om daarmee energietransitie bij personen op gang te helpen en nieuwe energie en kracht aan te boren. Een stap vooruit na een intense periode van lichamelijke of geestelijke belasting.

Over Energie in mensen

De tak: “Energie in mensen” is ontstaan vanuit de wens om personen die behoefte hebben aan meer energie, aan het terugvinden van innerlijke kracht en positiviteit, te helpen in dat proces.
Energie in combinatie met ontspanning en therapie, een cadeau voor diegenen die het nodig hebben. Deze energietransitie vindt plaats tijdens Retraiteweken in Zuid Frankrijk.

 

 

 

 

Een volledig verzorgde week waarin “ontzorgen” voorop staat. Volop ruimte voor persoonlijke aandacht en tijd tijdens een week met gelijkgestemden in een fantastische omgeving, met heerlijke biologische maaltijden in een zacht en warm klimaat. Een week om  jezelf te verwarmen en op te laden.

 

 

Retraiteweken in Zuid Frankrijk

Nieuwe energie en kracht voor een ieder die dat nodig heeft.

 

Energie is een gift die bij mij volop aanwezig is. In 2016 wist ik dat ik deze meegekregen gift voor “meer” moest gaan gebruiken. Een groot verlies in mijn privé leven heeft daarvoor gezorgd. Dat was het moment waarop duidelijk werd dat ik mijn kwaliteiten ook op een andere manier zou gaan inzetten. De Retraiteweken zijn hier het resultaat van.

 

Een nieuwe aanpak voor iedereen die behoefte heeft aan een extra boost. Ontspanning, kracht en balans terug vinden, liefdevolle verzorging en persoonlijke toewijding.

 

Ik hoop van harte dat deze Retraiteweken voor u kunnen bijdragen aan een ander energieniveau en meer levenskwaliteit.

“Music happens to be an art form that transcends language“
– Herbie Hancock –