Astrid kennis:

De verbindende factor

Met bezieling zet ik me sinds 1999 in voor de professionele aanpak van binnenstedelijke projecten op het gebied van (duurzaam) woningonderhoud. Ik sta voor hoge kwaliteit, professionaliteit, een positieve boost en goede resultaten in de projecten.

 

Een van mijn speerpunten is het adviseren van gemeenten in de opzet van woningverbeterings- en verduurzamingsaanpakken binnen de particuliere woningvoorraad in voornamelijk complexmatige bouw (VvE’s). Bent u op zoek naar het juiste model om particuliere woningeigenaren en VvE’s te begeleiden in de energietransitie, dan bent u ook aan het goede adres.

 

Mijn “aardse roots” uit mijn moederland Zweden zorgen ervoor dat ik met twee benen op de grond sta en elk project met gevoel en praktische insteek uitvoer.

 

Die aardse balans draag ik graag uit in mijn activiteiten en projecten die ik in opdracht uitvoer of die ik zelf heb opgezet. Het geeft mij de energie om met plezier aan de slag te gaan. Door mijn positieve insteek weet ik altijd te binden, te realiseren en projecten met mooie resultaten af te leveren.

 

Mijn drive om op sociaal maatschappelijk gebied actief een bijdrage te leveren komt voort uit de ervaringen in mijn privéleven. Ik faciliteer het proces van de verbinding met mensen om hen weer nieuwe energie en kracht te geven . Hen helpen weer stappen te kunnen nemen na een intense periode van lichamelijke of geestelijke belasting. Met liefde organiseer ik hiervoor Retraiteweken in Zuid Frankrijk: energie in combinatie met ontspanning en therapie, een cadeau voor diegenen die het nodig hebben. Meer hierover op de betreffende pagina op deze website.

“Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything“
– Plato –